Beznadějná

Beznadějná

Anotace: Takhle to vypadá, když se potřebuju vypsat ze špatné nálady...

Beznadějná

Seděla v koutě, halil ji stín,
ve sklence víno hořké jak blín,
sepjaté ruce složené v klín,
v očích jen bolest a v srdci splín.

Částečně vsedě a zpola spíc,
zahánět slzy nezvládá víc,
nechá je zkrápět pobledlou líc,
z jejího štěstí nezbylo nic.

Zůstal jen strašný, palčivý žal,
co bylo krásné, život jí vzal,
všechen smích zmizel, aniž se ptal,
jak všechno skončí, co přijde dál.

Osud nám zchystal několik cest,
právě ta její trním má vést,
hluboké rány těžké je nést,
snad zas dá vale, co chmurné jest.
Autor ClaireM, 04.08.2009
Přečteno 322x
Tipy 14
Poslední tipující: nymfadora, Pevya, jedam, Květka Š., Zefi, Psavec, WAYWARD, batůžek na motorku, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

docela smutný a depresivní, ale moc hezký!

13.10.2009 20:52:00 | nymfadora

Líbí se mi. A určitě bude líp - dávám tip.

18.09.2009 22:40:00 | Pevya

Dobrý...

08.08.2009 09:57:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí