Z ŘADY VEN!!!

Z ŘADY VEN!!!

Anotace: Netopýrem ve dne Jsem Drákulou bez zubů

Netopýrem ve dne
Jsem Drákulou bez zubů
To mi teda sedne
Být králem všech pobudů

Aspoň nejsem v řadě
Lidí sobě podobných
Žiju život hrdě
Bez přetvářek pitomých

Já jsem jaký jsem
A taky vždy budu
Každý dlouhý den
Pivem mlátím nudu
Autor Fačo, 05.08.2009
Přečteno 209x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí