Ty

Ty

Anotace: tak Tě vnímám drahá

09.1.2009 23:30

Ty

Pouhým vzhlédnutím vidím
mladou krásnou dívku
s tělem a postavou akorát
s milím a krásným úsměvem
co žádný starosti nemá
a žije si v klidu

Holt pravda
je však někdy i jiná
né moc úsměvná
přesto je

Jiným pohledem Tě vnímám
sice jako mladé děvče
přesto v lečem už zkušené

Jsi jiná než ostatní
Tvůj pohled očí
už mnoho značí
otom jaká jsi v sobě

Statečná
leč však plachá
lidem moc nevěříš
jsi jako ta laň
jež zranili
a nechali osudu svému
ať zhyne míň starostí
vlci sežerou

Ty však plná odvahy
a své statečnosti
však mnoho sil
Tě to stálo a stojí pořád
jen proto abys mohla žít
a né přežívat
přesto se stále bráníš a bojuješ
a snažíš se chránit sama sebe
před vším co by Ti mohlo ublížit

Bojuješ sama proti sobě

Nikdo však nemůže Ti říct
znám Tě,vidím do Tebe
neboť to pravda není
a nikdo Tě nezná a nepozná líp
tak jako Ty sama sebe

Opatruj se a buď jen svá
Autor JarekBrnoCz, 05.08.2009
Přečteno 230x
Tipy 5
Poslední tipující: Tacca, carodejka, Gudula, BERYL.K
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezke.

05.08.2009 23:09:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí