Ach, jak dojemné...

Ach, jak dojemné...

Anotace: ..nijakost...je pocit dnešního světa číslo 1 (?)...vzdálenost...neschopnost...minutí se...hloupost...neurčitost...a další Ikarův pád.

Hladím nitky svého života,
a ptám se kolemjdoucích,
kým vlastně jsem.
Vetřelec, co do ucha šepotá,
svých pár kritických glos,
mě chytil za nártem.
A stahuje mě dolů a já letím,
a nebaví mě letět
a nebaví mě stát
hádat proč se slastným vypětím
s tebou beztak nesmím se milovat.

Jsem malá sterilní podložka,
na parapetu-světu laboratorním
nejsem taková ani nijaká
a o jakosti
ve své strnulosti sním.

Natuknout lehce, rozhýbat vlny,
dát tebe do pohybu vůči mně,
jsme pro sdílení nenarození
sami umřem nazí,
ach jak dojemné...
Autor Sh' Abůn, 05.08.2009
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí