Odcházím

Odcházím

Anotace: Moje první básnička kterou můžete najít na mém prvním profilu tady na liter.cz (Lizzie93)

S pocitem viny, odcházím ze zimy.
S pocitem zrady, odcházím v pláči.
S pocitem úzkosti, odcházím s bolestí.
S pocitem smrti, utíkám v náručí.

Se životem malicherným.
Se srdcem ledovým.
Se snem nesplnitelným.
S láskou zatracenou.
Se smrtí předurčenou.

Odcházím navždy, v křiklavé modři.
Bez přátel, lásky a rodiny v srdci.
Odcházím na odpočinek věčný.
Potkám se s ďábly, tam dole v pekle.
Tak brzy nashle. Arive derči.
Autor Mathii, 05.08.2009
Přečteno 243x
Tipy 5
Poslední tipující: Squat_the_world, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné, vítej...a snad to s tím odchodem nemyslíš vážně:)

05.08.2009 20:44:00 | Squat_the_world

Tož vítej mezi námi, hezký úvod, jen tak dál
ST

05.08.2009 15:33:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí