Tvář

Tvář

Anotace: zase něco

Tvář
Ráno,když vstávám,
do zrcadla se dívám,
vidím divnou tvář,
je moje,kdo ví,
nikdo mi nepoví,
ta tvář se jen posmívá,
blázna si ze mě dělá,
nu což,nic mi nezbývá,
mám co jsem chtěla,
ó zrcadlo mé,
pověz mi,kdo pomůže,
mé tváři jediné.
Autor maakkyy, 05.08.2009
Přečteno 219x
Tipy 2
Poslední tipující: Oťas, zrrrr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí