jednou...

jednou...

Anotace: a nikdy víc..ani newím. kde jsem tohle dílko vyhrabala..možná to byla reakce na nějakou knížku, možná ne..už vlastně ani nevím..

mám na Tebe chuť,
jsem zvrhlá, Bůh mě suď
chci tě líbat celou noc,
chci mít nad tebou plnou moc
chci vidět jak slastí se svíjíš,
slyšet jak moc o mě stojíš
mám tě hlavu plnou...
vzpomínky na tu noc tak krásně hřejou
dotyky tvé teplé dlaně,
nechci nikdy zapomenout na ně
rty tvé, jejichž měkký dotek probudil hejno motýlí,
ty modré pohledy jež toužily..
to všechno a ještě víc..
ta noc za to stála!!
nezbylo po ní nic...
hned ráno jsme ti sbohem dala,
avšak nikdy nezapomněla..
Autor sh@rusk@, 05.08.2009
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí