Mokrá noc

Mokrá noc

Mokrá noc!
plná slzavých výstřiků....
Mokrá noc!
plná ztrápených výkřiků...
Na co všichni čekáte??
Na úspěch??? Slávu??? Lásku???
Ne budu se hádat--na smrt-
- vy stupidní stádo ovcí..
Hnusnejma slovama plýtváte..
Mokrá noc!
pro všechny...
A prosím netvařte se, že ji neznáte...

Pozor nyní akce: K nákupu tří mokrých nocí,
mokré ráno zdarma.
Mokří lidé spojme se...
a nacvičme své mokré melodrama....
Autor Striptérka, 05.08.2009
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí