A tvůj duch se v plamen změní

A tvůj duch se v plamen změní

Anotace: +++

Strom spadl, vlastní tělo zničil,
déšť slábl, vlastní mraky schoval.
Zvedni svoji mysl, ne abys ji ztratil,
schovej svoji duši, vlastníš pouze obal.

Tak zastav kroky smrti,
máš jen slova, která mlčí.
Význam výrazně se krátí,
když vševědoucí pláčí.

Uvolni co tě vězní,
nech plynout malicherný problémy.
Čekárna už se prázdní,
jdi peklu vstříc, až do černé jámy.

A tvůj duch se v plamen změní.
Autor Striptérka, 05.08.2009
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: padající do neznáma, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí