Pod vlajkou konfederace

Pod vlajkou konfederace

Anotace: Americká občanka válka...

Tenkrát v povodí
velké řeky Missisippi
zřekly se jižní státy
perzekuce a útlaku
pro zlepšení prosperity

Tak povstal velký jih
a stateční muži zbrojili
za dobro své krajiny
v celek se spojili

Tisíce bojovníků
krajinou s koňmi táhnou
šedé propocené uniformy
brzkou bitvu značíjou

Potrhaná vlajka
mrtvých všude dost
muži na nohou však
mají odhodlanost

Navzdory nepřítelově převaze
však díky své odvaze
bojovali za lepší dny
pro sebe a své rodiny

Poslední píseň zazněla
a vlajka jako znak vzdoru
z žerdě smutně sjela
Autor clockworkmate, 05.08.2009
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí