Košíček drog

Košíček drog

Anotace: ...pro ní...o ní..ale už nikdy ne s ní...///první dva verše jsou vypůjčené od E.lisabeth protože se mi zdají naprosto úžasné a hlavně docela trefné...///

//Do temnoty svázaná,
krutá přesto bezbranná...Bára..//

Jedinečná krása,
co se stébly prohání
a s nonšalancí chytá
svoje štěstí do dlaní.

Život hýří mezi prsty
jako řeka divoká.
u ostatních čiň, jak myslíš,
jí neodhaduj od oka.

Je zázračná jak diamanty,
a třpytivá jak rosa z rána.
Proč kapička rozumu
není nám do vínku dána?

Proč se ona krásná víla
toulá někde v temném lese,
jak karkulka červená
v košíčku si drogy nese.

Jak je smutný její konec,
proč jen není z ní už víla?
… s eL eS Déčkem pod jazykem…
Kdepak je tvůj třpyt a síla??
Autor Sana.sorrow, 06.08.2009
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí