.-/-..

.-/-..

Anotace: xxx

Dnes v noci já usínal jsem sám,
Sen, co zdál se, já s klidem vám dám,
Byl o té nejlepší, jakou teď znám.

Smála se, mluvila a krásně se dívá,
Tak už to chodí, časem to tak bývá,
Něco je skutečné a něco se nám snívá.

Stačí se podívat a netřeba dalších vět,
Jak před očima vidím teď krásný nový svět,
Který je živý a není snad za deset pět.

Tak vidina jí, mě ke snu zase tlačí,
Položit hlavu, zavřít oči snad to stačí,
Ve snu pocit a už zase zde kráčí,
Musím vydržet, vždyť jsme všichni hráči.
Autor Breg, 06.08.2009
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Isquieasuus
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toto je...

16.08.2009 10:13:00 | fialová

jo on to někdo pochopí a někdo taky ne...to už je osud nepochopeného básníka.

07.08.2009 16:48:00 | Breg

..A/D??

06.08.2009 21:14:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí