Takhle to bolí

Takhle to bolí

Anotace: ***

Sbírka: TY

Něco mi říká, že tě ztrácím
Ten pocit kdesi uvnitř mě
Chci se přiblížit, ale vzdaluješ se
Chvíle předtím tak nádherné
chladnou ve vlnách našich pocitů
Tam někde byli jsme
A teď jsme tu
Na pokraji nedůvěry a stesku
Ve stínu vášně bez odlesku
Ve stínu našich vlastních přání
Já tě neodháním
Já nechci, abys šel
Tak přestaň se chovat jak nepřítel
Jsi přece vším, co mám
A pokud odejdeš
Teď a tady
Co mě donutí jít dál?
Co zvedne mě ze země?
Smaže moje slzy?
Co mě probudí?
Co řekne mi, že brzy
všechna ta bolest zmizí?
Nůž smeká se po mé kůži
Zase jsem to jen já a má bolest
A ty - plný představ, které jsem nesplnila,
ačkoli jsem tě milovala
víc, než kohokoli
Takhle moc to bolí,
když ostří nože dotýká se kůže
Takhle moc to bolí,
když vráží do srdce
Takhle moc to bolí,
když někdo
tolik někoho chce...
Autor unstoppable, 06.08.2009
Přečteno 241x
Tipy 8
Poslední tipující: Mraveneček, Bíša, Anewue, vapiti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Takhle moc to bolí,
když někdo
tolik někoho chce...auuu

13.08.2009 22:53:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí