Paleostom Bezjazy

Paleostom Bezjazy

Anotace: Modlitba kamene tak jak ji vidím já.

Zítra nadechnu se,
vzhlédnu k tobě,
k modlitbě - k slunci,
zapláču milému kameni.
Mě (už) nic nezmění?
Usínám!
Jsem jako jsem byla.
Přijdeš ke mně,
budu bílá,
tak mnoho-násobná,
neuchopitelná,
nadechnu se znovu! Poletím! Usínám!
Autor fidgetypoet, 06.08.2009
Přečteno 554x
Tipy 3
Poslední tipující: Ángela de Tártaro, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí