vlk

vlk

Anotace: vlk !!!!kdo ví ten už nepoví

Jen ty jediný víš
co opravdu chci.
Nejsou to jen slova
co opuštějí moje usta.

Vlk co sedává na lavičkách
je ten co hlídá moje víčka.
Když už se mu probudím
do tváře mu pohledím.

oči vlka co prozradí se
nemužu se usmat vlídně.
Tváře hned mi zarudli
polibkem mě vlk pohltil.

Pořád se ho bojíte
nechápu co oněm víte.
Nebojím se nemám proč
miluji ho ještě dost.
Autor vlcatko, 06.08.2009
Přečteno 221x
Tipy 2
Poslední tipující: najrob7410
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí