V baru

V baru

Anotace: ...

Sedím v baru proti hlavním dveřím
nemám zájem vědět jak je venku
láhvi vína do rukou se svěřím
piji si svou dnes již druhou sklenku

Bar je ještě celkem vzato prázdný
tlustý strážný hlídá těžké dveře
slyším jak se venku smějí blázni
a meteor co letí v atmosféře

...

Rozhozené u zdi sedí klubko vnadných slečen
ctitelé se snaží rozrazit jim srdce mečem
ústy toho klubka zní pouťové volání:
-Srdce trefené způsobí začervenání!

Další starší dámy přišly posedět
nové klepy o jiných se dozvědět
žmoulat si svůj kapesník když brečí
vychutnat si lítost mezi řečí

A tamhle v rohu chlapíci se vadí
Číšník praví:-Ještě něco chcete smradi?
-Hoďte nám sem bourbon a dvě whisky
chceme si v něm smočit svoje pysky

-A co dále ještě nějaké přání?
podezřelé je mi vaše mládí
-Vaše slova urážejí poctivost a čest
zřejmě bude nutnost s vámi souboj na smrt svést

...

Jezdím prstem po obroučce hrdla
snažím se vyloudit luzné tóny
sedí tu jen představy,tys zdrhla
sakra! život je tak monotónní

Sedím v baru proti hlavním dveřím
nemám zájem vědět jak je venku
láhvi vína do rukou se svěřím
piji si svou dnes již třetí sklenku
Autor fxrro1, 06.08.2009
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: divoska_jaja, Zefi, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné...ta třetí sklenička poslední zjevně nebude ...

06.08.2009 23:12:00 | Zefi

Zajímavé, docela působivé dílko.

06.08.2009 18:24:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí