Vyrabovaná..

Vyrabovaná..

Anotace: .. hviezda

Vyrabovaná hviezda zhasla
raubíri ako prišli, zmizli
ešte aj potme sa tam triasla
po tom, čo do nej sa zahryzli
zubaté hviezdy popolavé
kde vzali sa, vedia len ony
a i to, že z pier nie je práve
v tom šoku schopná vydať stony
nečujný plač bez sĺz jej ostal
nájdem ju, hoc aj nemú v temne
lepší nápad by som nedostal
než ako zas ju zažnúť jemne
len tak bez slov láskať po tvári
v nežnom objatí celiť rany..
dočítaj báseň, oči zavri
Ona a On.. z hviezd nepoznaní
Autor Petbab, 06.08.2009
Přečteno 342x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, padající do neznáma, NikitaNikaT., Isquieasuus, Kars, labuť, Kubino 2, nejsembásník, Churry, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je moc hezky napsané. ST!

08.08.2009 12:25:00 | NikitaNikaT.

Ta třístá je hvězdná, blahoželám

07.08.2009 19:55:00 | Kars

děkuji Ti

07.08.2009 10:56:00 | Petbab

je to Tvoje 300. TAK VELKÁ GRATULACE.
Ráda se s Tebou toulám mezi hvězdami...

07.08.2009 07:45:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí