L.esk na S.tehnech a D.laních

L.esk na S.tehnech a D.laních

Anotace: ... rozmazávaný polibky mrtvých rtů.

L.esk na S.tehnech a D.laních

A jazykem měřím metry čtvereční tvé hebké kůže
a mé uši nestíhají počítat slastné vzdechy a
záda se stávají obrazem pod tíhou tvých nehtů

znehybnit úsměv polibkem
tancovat prsty na hrudi
zašeptat touhu po tobě
a umrznout mezi rty

A jazykem měřím hloubku tvých vášnivých úst
a mé dlaně vyhladí všechny nerovnosti stehen a
kotníky zgumovatí přenášením těla do tiché tmy

spolknout kus rychlosti
utrhnout si chtivost
stáhnout ti kůži a
uvadnout až k ránu

A jazykem měřím citlivost tvého sladkého klínu,
ve kterém se chci schovat i příští noc.
Znovu se utopíme ve své zkaženosti.
Autor fiXXXer, 07.08.2009
Přečteno 289x
Tipy 21
Poslední tipující: Dota Slunská, sophia92, labuť, Jana M., Psavec, hanele m., WAYWARD, Aliklat, Mbonita, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super!!!

07.08.2009 20:29:00 | Dalimila

Opravdu dvojsmyslná báseň, ale sama bych na to nepřišla. Skvělé. ST

07.08.2009 13:27:00 | Jana M.

...poklona ST

07.08.2009 11:14:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí