Děti

Děti

Anotace: Autor(citová bolest)

7.1.2009 15:18

Autor(citová bolest)

Děti

Naše krev láska a něha
to jsou naše děti
nejmilovanější stvořeníčka
na kterých nám hodně záleží
a které strašně milujem
ještě více než své partnery

Je krásné být od začátku
nového vzniku života
kde vidíme a sledujem
růst a vývoj něčeho nového

Je příjemné vidět těch
9 měsíců života
které žena v sobě nosí
a láskou opečovává
oto malé nenarozené

Prijemný a krásný pocit
být u porodu a vidět
příchod nového života
držet to malé bezbrané
ve své náruči a s hrdostí
se dívat na partnerku
jež dala takovy dar
který se nedá ničím vyvážit

Léta plynou a naše děti
nám před očima rostou
pak si řádně uvědomujem
jak jeto krásné je mít
a přitom tak smutné
až zdrcující být bez nich
to i silní a stateční muži brečí
neboť jeto těžké je nemít ........
Autor JarekBrnoCz, 07.08.2009
Přečteno 394x
Tipy 13
Poslední tipující: Tacca, Isquieasuus, labuť, Psavec, Květka Š., nejsembásník, Aliklat, Mbonita, kuskus pruhovaná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí