Lež,přesto kousek pravdy

Lež,přesto kousek pravdy

Anotace: Autor(malá vzpověď temného Anděla)

6.1.2009 13:30

Autor(malá vzpověď temného Anděla)

Lež,přesto kousek pravdy

lžu sám sobě
lžu všem
o svých citech
jež mám skrytý v sobě

Všeci mě vidí
ale na oko se tvářím
jak jsem statečný
a nic mi nevadí
v ničem nemám problém

Však city
to jediné co mě ničí
co mě trápí a užírá

Na povrch drsný a vnímavý
přesto rozpolcený v sám sebe
city zraňován kolem sebe
s maskou citů řádně oděn
a s mistrovskou vůlí to hrát

I trochu pravdy v tom bude
neboť nejsem zbabělec
a se životem
jsem se naučil jít a brát
takový jaký je
přátelský a zrádný
láskyplný a drsný

Přesto jdu a půjdu dál
dokuď ve mně něco bude
a budu moct někomu
kousek sebe dát
a věřit vto že jsem
tu nežil a dýchal zbytečně

Bez duše,citů a srdce nejsme nic
Autor JarekBrnoCz, 07.08.2009
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: Tacca, Isquieasuus, Gudula, Květka Š., Aliklat
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné

07.08.2009 09:51:00 | Aliklat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí