Možná

Možná

Anotace: možná

Je to starý muž, co přijal rozsudek,
možná jeho rodina a nekonečný zármutek,
možná je to nářek z plných plic,
možná je to všechno, možná nic,
možná je to dlouhý smích,
který jak náhle začal, náhle ztich.
Možná pouhá žádost o Tvou přízeň,
možná je to jen hluboká žízeň,
možná je to kritika, čemu nerozumíš,
možná je to nesnesitelná tlaková níž,
možná je to pouze skrytá bázeň,
možná je to nepovedená báseň,
možná červy prolezlé, hnijící maso,
možná je to na mém krku laso,
možná je to neúprosný čas,
co tak rád láme cizí vaz.
Autor Edmond Kadad, 07.08.2009
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, slečna.závist
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí