Malá tečka

Malá tečka

Anotace: Lék jménem čas.

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Malá tečka ukončí i příběh zdánlivě nekonečný,
malá kaňka vzdoru před bolestí.
Marně své vzpomínky vyháním z duše jak prodejné slečny,
marně je vyháním na životní rozcestí.

Malá tečka znamení konce,
malá kaňka barvy purpurového vzteku.
Marně rozeznívám pohřební zvonce,
marně dávám naději léku.

Léku jménem čas.
Autor Satha, 07.08.2009
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí