Pavouci na záchodě

Pavouci na záchodě

Anotace: mi kazí radost z úlevy

Sbírka: Zodpovězené otázky lidstva

Mrtvolky pavouků na záchodě
civí na mě stovkou očí
a přemýšlím, že oni jsou ve výhodě
a jak těžce se u toho močí.
Tak do nich fouknu a ony odletí
schovají se do škvíry pod práh dveří
a tam v prachu zajetí
sledují jak se na záchodě šeří.
Autor mozec, 07.08.2009
Přečteno 627x
Tipy 3
Poslední tipující: prync, Fačo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí