Slzy v očích

Slzy v očích

Anotace: i v manželství jsou ňáké trhliny

6.1.2009 13:00

Slzy v očích

Je těžké v tuto chvíli něco psát
ale musím i trochu se odreagovat
tímto psaním dříve než slzy smutku snad štěstí
ale presto slzy se mi objevi

Hlavni vec se do pohybu dala nestastne
manzelstvi se ke konci blizi
sice cekat seto dalo
ale presto jeto smutne
nebot clovek opousti kus sveho zivota
sveho ja a nejde jen ome je nas vic

Proc na zacatku tak krasne vse je
a casem kdyz lasku dame
pak zjistime ze jsme celou dobu klamani
spoustu sanci davame presto nic se nedeje
az pak kdyz se veci daji do pohybu
se neco zacne dit....
pozde....presto preci
a potom si kazdy znas uvedomi
co vlastne mel aco opousti

Sic pripraveny jsem byl
presto to boli
ale vím že bude a nepřestane
neboť nejde jen omě
ale o moji vlastní krev
o něco co bylo zplozeno
z lásky

Přesto šel život dál
a udával cestu svou
jež máme každý svůj směr daný.

Je mi smutno komuby nebylo
přesto vtom nejsem sám
chápu a i vím proč jsemto udělal
né ze zisku ani z lásky
ale proto aby jsme už
oba klid měli
a děti snad jednou nás pochopí

Nezávídím jímto
budou to mět těžký
přesto proně lepší
než abyse více trápili
a žili v tom.......

Slzy jsou stále na kraji
neboť je těžké psát něco
cose akorát děje.....

Snad každý pochopí neboť i já to musím neboť jsem se tak rozhodl a věřím že správně
Autor JarekBrnoCz, 08.08.2009
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Tacca, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

těžko říci,psal jsem toto z vlastní zkušenosti,když jsme měli problémi,jsou sice malé ale nevím proč ňák jsme se nerozvedli a zůstali jsme,hodně záleží na lidech

08.08.2009 14:35:00 | JarekBrnoCz

je škoda života v manželství, pokud to ale nešlo....proč mám pocit, že tak bude končit každé?

08.08.2009 08:29:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí