Chvilka

Chvilka

Anotace: :-)

6.1.2009 09:30

Chvilka

Každou chvíli se něco děje
každý moment je vzácný
každá chvilka je cenná
každé změny něco přináší

Přesto nelitujme
věcí které se stali
událi čí dějí
a dít se budou
dokuď jsme tu
vše se týká jenom nás
našich milích
našich přátel
a našich něžně milovaných
každá chvilka jež proběhne
je vzáctná a nikdy stejná nebude
buďme více opatrní
přesto každá chvilka
s ní,s ním,s němi
a s Tebou je vzácná
....................
Autor JarekBrnoCz, 08.08.2009
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: Tacca, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí