Ropák

Ropák

Anotace: Máte taky takovýho mezi sebou?

Ropák

Jak se máš brachu ?
Zase honíš houžev…
Vepředu mapu,
Vzadu hnědej proužek!

Na zádech kříž,
Satan s tebou cloumá…
Ty necítíš,
Že smrdí z tebe houna…

Z ruksaku smrad
Mezi nás line
Jako když zdechne,
Kanec, nebo svině…

Mravenci táhnou
Z tvoji kštice sborem…
Nemůžou vydržet
Zápach zaschlých hoven..

Ropák se točí
Otvírá blány…
Do kalhot močí,
Zpívá si s námi…

Ropák jsem já!!
Kdo smrdí nejvíc…
Než bych se převlík
Dáme si žejdlík….

Do chlastu dáme
Svoje srdce!
Z prdele nám leze
Tasemnice…

Tak táhne krajem
Z hospody na big bít…
Neplatí nájem
Páchne jak ratlík….
Autor v.hercik, 08.08.2009
Přečteno 254x
Tipy 8
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, 6thSun, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...no,ale ST

08.08.2009 14:16:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí