La Dolce Vita /26.7.2009/

La Dolce Vita /26.7.2009/

Anotace: Však ona ví...

Byl to ten horký, vřící den,
kdy jsem tě opět našel.
A nebýt to ten bílý den
jen bůhví kam bych zašel.

Ten první zmatek mezi nás
tak nečekaně přišel.
Jen malá byla duše má,
však smutek ve smích přešel.

Stál stolek vzadu u okna
v tichém La Dolce Vita.
Tvé prsty, bouřka na nebi,
ty oči, láska Zita.

Zní Conte vlídně nad barem
chraplá si svoje tóny.
Fellini znovu natáčí
když z Petra znějí zvony:

jak malý štronzo černoušek
své sólo na sax hraje,
a moje touha po tobě
v pomlkách tichem zraje.

Nechám tvá ústa štěbetat
tvé ruce paži tisknout,
A park s prvními kapkami
nás nechá v šeru dotknout.

Byl to ten horký, vřící den…
Však bouřky všechno čistí.
Autor Kai, 08.08.2009
Přečteno 232x
Tipy 8
Poslední tipující: Házté, UCET KE ZRUSENI, labuť, Pevya
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednoduše hezké ...ST !

27.08.2009 13:37:00 | Házté

Hezky jsi se uvedl/a/, vítej mezi námi!

08.08.2009 16:02:00 | labuť

Moc hezky napsané, líbí se mi to.

08.08.2009 15:00:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí