Farebná

Farebná

Anotace: moja verejná prvotina.. na kt, nie som práve pyšná, ale vznikla kôli jednému mužovi kt, milujem a rada by som počula konštruktívnu kritiku..

Vraj umelci sú vnimavejší ako iní ľudia,
dokážu dať bežnej všednosti roztopašné krídla


Inšpirujú sa melanchlolickou
vlnou smútku,
milujú svoju múzu, nie-večne,
lež chvíľu krátku.

zachytávajú lásku do skiel objektívou,
nemajú sa v láske s bežnou realitou.

Oživujú mrtvé struny,
skladajú piesne,
veď oživovať mŕtve veci
je pre umelca také bežné...
-------------------

Drahý Bože, ja jedného
z nich v srdci nosím,
o jeho šťastie ťa
na kolenách prosím.

Odpusť mu, že ženám lámal srdcia,
veď aj umelci sú iba ľudia,
čo kôli láske sem-tam trpia.
Autor YWETIK, 08.08.2009
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také Tě tu vítám...příjemné čtení od Tebe na úvod...

08.08.2009 16:06:00 | labuť

...použitelné,tip

08.08.2009 15:48:00 | WAYWARD

...vítej na Literu :-)

08.08.2009 15:46:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí