Oči

Oči

Anotace: o očích

Tvé oči jsou tajemné až mě skoro mrazí,
až se mi zastaví dech,
když pavouci lezou po zdech,
odstníny tvých krásných očí jsou jako splinutí tří
barev,
takřka azurové oblohy a temně studené vody,
ovšem taky je zde taková....mmm, zelenkavá řekl bych,
ty její oči, to je radost se do nich zahledět,
a ať si kdo chce co chce říká, já tvrdím tohle,
ikdyž něco na tom možná pravdy bude,
že jsou snad na první pohled takový,
chladivý jako v létě studený vánek pofukuje či na moři tmavé místo s malou zátokou, kde se
kousek zeleně objevuje.
Autor Johny4, 08.08.2009
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...taky mám jedněch zelenkavých plnou hlavu... "o)

09.08.2009 14:52:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí