o mém životě

o mém životě

Anotace: +++

Prošla jsem slzavým údolím,
až na vrchol hory smutku.
smrti už dávno se nebojím,
z bolesti stvořila jsem si kamarádku.

Našla jsem lásku,
mnohokrát ztratila ji.
Ze žití udělala paseku,
mučila se nejrůznějšími nástroji.

Štěstí, co je štěstí,
Jen chvilkový mozkový zkrat.
Jako, když byli jsme malí
a mysleli, že navždy budeme si hrát...
Autor Striptérka, 09.08.2009
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí