KOMENTÁŘE

KOMENTÁŘE

Anotace: pište pište komenty!!!

No tak pište komentáře
Ukažte mi vaše tváře
Upřímně se vyjádřete
A vůbec mě nešetřete

Klidně pište kriticky
Já budu stát staticky
Kladná věta neuškodí
nové rýmy v hlavě zrodí

vaše hodnocení krátké
bude pro mě vždycky sladké
nadávejte, bičujte mě
nebo chválou zavalte mě
Autor Fačo, 09.08.2009
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí