Orel

Orel

Anotace: Kapela Rest in Peace

Orel vyletěl ze svého sídla,
Ze skály,oblohu hlídá,
Krouží si a nezná strach,
zatím netuší že je poblíš vrah

Svoboda je potřebou pro každého jedince
Proto člověk zřídil indiáncké rezervace
Mocní páni hodlají hlídat si své poddané
Orel ještě netuší že o svá křídla přijde

Orel vyletěl ze svého sídla,
Ze skály,oblohu hlídá,
Ostrým zrakem sleduje zem,
Kéž by byl tomu zlu ubráněn

Svoboda je potřebou pro každého jedince
Proto člověk zřídil indiáncké rezervace
Mocní páni hodlají hlídat si své poddané
Orel ještě netuší že o svá křídla přijde
Autor Trasher, 09.08.2009
Přečteno 202x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí