Jeden moment z mnohých

Jeden moment z mnohých

Anotace: ...neviem je taká iná...

Sbírka: Verše tajomstiev

Stop!
Zastavil som čas...
Aj keď len na krátku chvíľu...
Zastavenú z piesne časť...

Stop!
Z toľkých fráz...
Hladí ma -chrbtom- mráz...
Keď nesie tú vetu hlas...

Nenávratne stratený...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 09.08.2009
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: destovecka, Markéta G., Bíša, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí