Samohlásky

Samohlásky

Anotace: Rimbaudův plagiát

A jsou ústa staré ženy
vrásčitá, plná moudrosti starých
O jsou oči - navždy uzavřeny,
jež vypadají, jak by spaly
I je nos, střed všeho Vesmíru,
někdy široký, jindy na míru
E jsou uši, jež umí slyšet jiné
i vlnění vody, co jemně plyne
U je zbytek - tělo, skořápka
co nás jednou pod zem stáhne,
kymácející se kocábka,
co má podpalubí prázdné.
Autor sisounek, 09.08.2009
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí