Pláž, kterou známe Ty i já

Pláž, kterou známe Ty i já

Anotace: Text k mé nové písničce :-)

PLÁŽ, KTEROU ZNÁME TY I JÁ


Chodíval jsem do těch míst
Jméno Tvé nemohl si plíst
Koukej, už slunce vychází
A Tvá zář i s ním přichází.

Ráno byla ještě prázdná místa
Ta, ve kterých byl dávný přístav
V moři snů koráb ztracených časů
Plný dávných duchů a temných hlasů.

Něco mi ta má pláž říká
Kde voda na osplace stříká
Snad i klid ona nám dá
Pláž, kterou známe Ty i já.

Odpolední čas byl tu spíš host
Mohlas být zmrzlá celá na kost
Zahřeje Tě slunce plné naděje
Tak neříkej, že nic se tu neděje.

Něco mi ta má pláž říká
Kde voda na osplace stříká
Snad i klid ona nám dá
Pláž, kterou známe Ty i já.
Autor Zasněný básník, 09.08.2009
Přečteno 357x
Tipy 9
Poslední tipující: Modrý Anděl, Psavec, Dev_LATea_princess, Danik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí