Růže

Růže

Anotace: celé to bylo přehnaně dospělé..

Sbírka: Blondýnky radši vanilkovou

Ta růže
Je rudá
Avšak nudná

Aspoň tak
To říká moje máma
A je to pravda

Etre LIBRE!
Moc dospěle
A to mi vadí

Ta růže
Je rudá
Chci si hrát

Přehnaně kýčovitá
Nechytej mě
Přehnaně líbezně

Žlutá vzpoura
Chci letět
Dans le CIEL!

Dneska o to nestojím
Země je moc těžká
Moc dospělá

Přílišný obdiv
Kazí dojem
A ty mu neumíš
Dát ten správnej objem

Ta růže
Je tak těžká
Železná

Nezastavuj
Můj spád vodopádu
Zahnu za roh a
Hodím ji do kanálu

Odpust mi
Mou rozpustilost
Autor Kalypso, 09.08.2009
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Kapka, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to spád a zvláštní údernost. Líbilo se mi to. Dávám tip.

09.08.2009 21:57:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí