Je mi to líto...

Je mi to líto...

Anotace: Pro Mílu

Našli ho ráno,lékař byl zbytečný,
byl to jen sen?Ne bylo to skutečný...
Když přišli ti lidé tak přeřízli lano,
tím zkončilo jeho poslední ráno...

Bylo to v létě,slunce už svítilo,
nikomu ale do smíchu nebylo...

Ten kluk byl mladý,18 let,
chtěla bych vzkázat mu několik vět.

Fakt mě to mrzí,pomoc sis nedal,
útěchu na stromě s lanem jsi hledal.
Mám doma od tebe krabičku sirek,
vzpomínám na našich pár hezkých chvilek.
Jednou se spolu v pekle zas sejdem,
ty ani já do nebe nejdem...
Autor Radushka, 10.11.2005
Přečteno 499x
Tipy 2
Poslední tipující: Sigurd II.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smutný, smutný, plný citů... Něco v tom je=) Jen tak dál!!

11.04.2007 13:55:00 | Kájuš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí