Ty

Ty

Anotace: tak Tě vnímám

5.1.2009 23:30

Ty

Jsi krásná něžná milá vnímavá
přesto né štastná sama v sobě
Jsem rád že poznat jsem Tě směl
a smím i s Tebou být
a vnímat Tebe a svět kolem
jež se vytváří okolo Tebe
přesto to pořád nejsi Ty
to něžné a půvabné děvče
jež se před sebou skrývá
a i před světem samím
přesto pohled na Tebe
vydá za vše

proto Ti hledím do očí
a snažím se vnímat každý kousek Tebe
každý Tvůj pohyb šarm a eleganci
kterou v sobě máš
a nezapřeš sama sebe
přestože bys ráda

V nímám Tě v každém
Tvém polibku či doteku
a slovy když mluvíš
........................................
Autor JarekBrnoCz, 10.08.2009
Přečteno 232x
Tipy 3
Poslední tipující: Simísek, Kapka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý se před sebou skrýváme..

10.08.2009 11:53:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí