Nenávidím

Nenávidím

Anotace: O tom, co všechno nenávidím!

Chodím dokola
Jak spící mrtvola
- nenávidím
Všechny hezké kecy
Všechny ulízané věci
- nenávidím
Každou bolest
Mám zlost
- nenávidím
Večer spím
A ráno vím
- že nenávidím
Sám sebe
Ale i tebe
- nenávidím
Svoje okolí
Ach to bolí
- nenávidím
Už se nepohybuji
Už vůbec nemiluji
- a nenávidím
Vše a všude, tady
Všechny blbé rady
- nenávidím
Nenávist
I tenhle hnusný list
- nenávidím
Světlo
Které zbledlo
- nenávidím
Vše živé
Tak ošklivé
Nenávidím, nenávidím, nenávidím, nevidím
Nenávidím!
O světě nemám ponětí
Nenávidím!
To je moje prokletí
Autor D.Angel, 10.11.2005
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Já to vím, ale otázka je, jestli ty víš, proč já tolik nenávidím?

15.11.2005 18:24:00 | D.Angel

No nevím no, rači zůstanu u svého...

11.11.2005 12:47:00 | D.Angel

Možná kdybys přestal nenávidět, začal bys i vidět, že svět je celkem v pohodě...

10.11.2005 20:19:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí