Promiň

Promiň

Anotace: Reakce na poslouchaní jedné písně od SUM 41... PS: Až si to přečteš, budeš vědět, že tahle je jen pro tebe...

Promiň, že tě zas otravuji,
chci si to vyříkat,
jak pořád slibuji.
Moc mě to mrzí.

Byla jsi pro mě přítel nejbližší.
Ta, která mě ve zlých chvílích konejší,
Jsi přítel, kterého mám moc rád,
ale začínáme na sebe zapomínat.

Promiň, doufám, že odpustíš,
že už mnoho věcí není, tak jak bylo.
Ty nejsi sama, já jsem sám,
z našeho přátelství jen pár uhlíků zbylo.

Nechtělas vadit, vzpomínáš?
Radši jsi utekla a mě jsi v tom nechala.
Co sám si počít mám,
když tebe už pomalu nepoznám.

Promiň, že to zas říkám,
ale vybrala sis sama a nemůžeš vše mít.
Jen to nejlepší ti přeji,
ale jiné názory na přátelství a lásku budu vždycky ctít.

Jsem rád, že jsi šťastná,
ale do mě už nevidíš.
Neumím plánovat
a ty to dobře víš.

Promiň, pár přátel mě už opustilo,
nedokážu dalšího postupně ztratit.
Každý jdeme svou cestou
a čas nejde zatraceně vrátit.
Autor Petr Šajdar, 11.08.2009
Přečteno 576x
Tipy 15
Poslední tipující: Monica., hašlerka, Modrý Anděl, Veselý Drak, padající do neznáma, Maličká Peťulka, Pevya, Zdeněk Farkaš, Sidonie89
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je hezká. ST

27.06.2010 22:29:00 | Monica.

pokud se ztratili sami od sebe, tak to asi nebyli tak dobří přátelé...hezky napsané

27.09.2009 22:35:00 | hašlerka

krásná...jj ztratit přátelství je hodně boletivá věc, ale my musíme žít dál i když jsme něco ztratili i když to bylo sebebolestivější...

25.08.2009 19:16:00 | Modrý Anděl

Je moc pěkná...

14.08.2009 21:10:00 | Maličká Peťulka

Hezká, ale smutná, ztratit přátelství bolí, dobře to znám.

14.08.2009 20:58:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí