Ovečky

Ovečky

Anotace: ...nevím, co k tomu napsat....

Ležím tu na zádech.
Ležím si na louce.
Dívám se na nebe,
jak mraky plynou.
Běží se dokola,
jak Země se točí,
nemůžou ovlivnit
pohledy očí.
Pohledy těch,
jako jsou moje,
co koukjí na svět
a za jeho hranice
z nitra své duše.

Když není co dělat,
tužku si vezmou,
a pak ty oči
po papíře jedou.
Vytvoří obraz,
co v srdci jim zůstal.
Jak může být krásné
dívat se na mraky,
ovečky bílé,
co neřeší čas,
občas si zmizí,
utichne hlas.
Půjdeme spát
a zase ráno
počkají nad námi
na další oči,
co se jen tak
k obloze stočí.
Autor DNA, 11.08.2009
Přečteno 311x
Tipy 6
Poslední tipující: WAYWARD, doktor srdcí, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak jsem trochu přiomládl ST :)

08.10.2009 18:33:00 | WAYWARD

Ta je krásnááá, kam se hrabe můj Mácha :D :)

13.08.2009 15:09:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí