Stella Granata..

Stella Granata..

Anotace: .. hvězda Erakis má barvu českého granátu

Zakroužím kolem Mí Cephei
Granátové hvězdy - šperku
bez ambic sázet na efekt
páč v očích mám plno štěrku

ještě víc porudne v tváři
když kamení skřípat slyší
- copak pohledáváš, lháři?
od šutrů klenot se liší

najednou hasne až zmizí
krouží se mi hůř než špatně
tenhle ten skvost s duší ryzí
nesvítí již ani matně

pak ztratil jsem orientaci
v panice srazil se s koulí
snad se ve mně reflex sací
probudil.. a klouček holý

dal hvězdě Erakis kisses
v spojení rtů temněrudém
jak Pan, když za nymfou Syrinx
plál, byť z vod byla přeludem

rudý granát - lásky kámen
vložím si do obou očí
vidím rudě jako z kamen..
(snad Tě kouř nezaskočí)
Autor Petbab, 11.08.2009
Přečteno 363x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Agniezka, Lota, Psavec, Gudula, sophia92, hašlerka, Mbonita, Churry, zrrrr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasná!!!

12.08.2009 16:34:00 | Lota

Bezvadná!!!

11.08.2009 23:44:00 | Psavec

užasná, nemám slov, ST

11.08.2009 18:59:00 | hašlerka

Pecka ! moc se mi to líbí, ST jako Brno

11.08.2009 17:40:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí