Vymyšlený kamarád

Vymyšlený kamarád

Anotace: Napadlo mě to jen tak ... rozhodla jsem se že začnu zase psát ... neni to propracovaný a zabralo mi to asi půl hodky jde to na tom poznat že jsem si pořádně nedala záležet

Vymyšlený kamarád
Ten nejlepší na světě
Ten co mě má vážně rád
A vyslechne mě,větu po větě

Vymyšlený kamarád
Toleruje chyby
Ten co mě má vážně rád
Kterému fakt chybím

Vymyšlený kamarád
Kterému můžu věřit
Ten co mě má vážně rád
Kterému můžu se svěřit

Vymyšlený kamarád
Je jenom v mé hlavě
Ten co mě má vážně rád
Mé problémy vyřeší hravě

Vymyšlený kamarád
Neobávám se zrady
Ten co mě má vážně rád
Pomůže,když nevím si rady

Vymyšlený kamarád
Přetvářku on nezná
Ten co mě má vážně rád
Jsem jeho princezna

Vymyšlený kamarád
Budu ho mít vždy ráda
On bude mi navždy krýt záda
Autor mw--martina, 11.08.2009
Přečteno 608x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, BARBYE, Churry, páááááááá
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I takový vymyšlený kamarád není špatný :)

12.08.2009 05:12:00 | BARBYE

Víc než dobře! "o)

11.08.2009 17:50:00 | Churry

něco v ní nebo na ní je..povedla se ti

11.08.2009 16:43:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí