Netvořím

Netvořím

Anotace: ..

Koupu se v chloru a netvořím!
Líbám a netvořím!
Směju se do svých očí a netvořím!

Ale nejsem prázná
spíš plná
inspirací
co se nedají psát

Všude kolem mě je tyrkysová
a jizvy přátel
pro které je můj hlas
aspoň nějakou útěchou

V noci chodí kolem mé postele
moji mrtví i mé iluze

Tak jim dávám napít
trochu ze sebe
a v ránech čelit kritikám

V hlavě mi šumí moře
co jsem nespatřila

Hledám sama sebe
mezi tisíci lidmi
festivalových setkání
v bahně
a batikované blízkosti
už známých tváří

Toulám se po poutích
ve své hlavě

Srdce mám z perníku
a toleranci z rachejtlí ohňostrojů

Vše odkládám
na dobu děšťů a mlhy

V létě prostě netvořím.
Autor jitro, 11.08.2009
Přečteno 265x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, susana načeva, 4LJFilip, Bíša, Psavec, Gudula, její alter ego, Elisha, Xindy, ziriant
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné verše...:-)

26.01.2011 20:01:00 | Gabrielle

I já netvořím - jen vegetuju, ale přečetla jsem si právě dobrou báseň.

11.08.2009 20:58:00 | Elisha

Jo, zaujalo... :)

11.08.2009 20:05:00 | Xindy

básníci jsou jako houby, potřebují déšť, slunce a umírají brzy... no to jsem nechtěla, aby to vyznělo tak pesimisticky :-) krásná báseň

11.08.2009 19:50:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí