Nožky

Nožky

Anotace: Ne ve všem je politika.

Nožka vlevo,nožka vpravo,
čisté víc jsou než je zdrávo,
jak ta vlevo,tak ta vpravo,
mají stejnou duši hravou,
zelenou tou svěží travou,
kráčejí vstříc levá pravou,
kupředu dva duší dravou,
k cíli nekonečně plavou..
ale dojdou,nebojí se,
v nejhorším vždy obrátí se.
Autor Zdenek, 11.08.2009
Přečteno 236x
Tipy 7
Poslední tipující: Quigleika, takova, Bíša, Churry, Květka Š., hašlerka, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ruku v ruce,tepot srdce,nožka s nožkou šlapou dál

14.08.2009 21:34:00 | takova

Pěkně ťape levá,pravá,
tam je louže jinde tráva,
měkká jako peřinka.
Pozor,na psí hovínka...

12.08.2009 08:37:00 | Květka Š.

pas de deux

11.08.2009 22:46:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí