Dětem

Dětem

Anotace: ,,,,,,

Už je černá noc
čas pro víly,skřítky a sny,
práce najednou mají moc,
vždyť noci jsou pro ně vlastně dny.

to večer když vy jdete spát,
vylézají ze svích skrýší,
vesele začínají se smát,
o těch pohádky se píší.

Pak hračky které jste uklidit zapomněli,
pomalu vezmou a dají tam kde mají být,
né to byste děti dělat neměli
vždyť i skřítkové si chtějí hrát a žít.

Na víčka vám zas víly sypou hvězdný prach,
pro vaše sladké snění.
V dětství se dotýkáte nebeských drah,
a to víc je než jmění.

Tak oni střeží spánek váš,
jak nejcennější drahokam.
ty to štěstí právě máš,
že ve tmě nejsi sám.
Autor angel-wendy1, 10.11.2005
Přečteno 544x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je pravda že pravopis mi dělá problémy četla jsem to po sobě několikrátale mám disfunkci a chyby zkrátka nevidím,takže mockrát díky za opravu

15.11.2005 10:08:00 | angel-wendy1

Je to pěkné a něžné, ale příště bacha na chyby (opravil jsem ti je). Příště si to po sobě ještě jednou přečti...

10.11.2005 20:15:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí