Dálka

Dálka

Anotace: ... pro někoho koho miluji ...

Jak bárka na moři ztrácím kurz
Když nehlídáš můj pulz

Bez polibku v ústech sucho mám
Svět kolem sebe téměř nevnímám

Pohlazení Tvé scházími čím dál tím víc
Něhu Tvou nenahradí mi už nic

V obětí Tvém pevnou zem nacházím
Bez něj jak smetí ve větru se potácím

Když ruku vruce kráčíme životu vstříc
Vím, že nezabloudím víc

Dnes dál, v srdci si stále blíž
Už vím, že nerozdělí nás žádný kříž
Autor SadLily, 12.08.2009
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, stravla, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí