Takhle ne!

Takhle ne!

Anotace: .

Je to lehké
a ostatním to jde
Oči přimhouří
a vinu svalí na jiné
Břímě se vleče
a táhne dolů
jak závaží
vyhnilé

Obžalováni
že čas jsme utratili
bez vteřin
a bez možnosti
jeho navrácení
Ve vlastní očistě
žádoucí samoty
stvořili jsme život
ďábelsky zvrácený

Probuzeni v hrobě
vlastními skutky
vykopaný
Jsme opuštěností
ostatních
vytrestáni
Kde jsou oběti
pro jiné?
A živé tváře?
Ještě že v další šance
věříme

Navrácení lidskosti
bez čestnosti
vyprosíme si
odpuštění
v bláhovém očistci
Dokud tě Bože máme
a vyumělkovaný soud
Jak je to
prozíravé
Ztrátou důstojnosti
zaplacené!
Autor Ja-Mijina, 12.08.2009
Přečteno 279x
Tipy 12
Poslední tipující: ilona, Bíša, Kamil Princ, al-pacino, Katyně, stravla, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžně surová dekadence, skvělé:-)

14.08.2009 08:30:00 | Kamil Princ

veřit se musí
kdo to ne...

13.08.2009 08:18:00 | al-pacino

Jsem okouzlena. Moc povedený, žádný laciný plky, trefuje se to přímo do černýho. ST až za roh.K.

12.08.2009 23:49:00 | Katyně

opravdu silný text ST

12.08.2009 18:34:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí