strom

strom

Anotace: ,

Když jej zasadili, byl nenápadný,
nikdy nikdo jej neviděl.
Malinký, nehezký, trochu chladný,
pozornost byla na příděl.

Snažil se ikdyž sám, prostě žít,
roztahoval kořeny.
A když jemné květy začal mít
pro zraky byly stvořeny.

Zařazen do největších světa krás,
byl šťasten, však občas si vzpomněl,
a v tu chvíli zanechal vrásky třas,
vždyť smuten on každou noc probděl.
Tenkrát nebyl jeden z nás.

Nyní vysvobozen ze samoty,
Užívá si snad.
V duši zůstal kousek prázdnoty,
Čeká jej pád.

Až zvadnou květy mládí,
Až zbudou větve holé jen,
Samota k sebelítosti svádí,
Štěstí a láska je pouhý sen.
Autor Markéta G., 12.08.2009
Přečteno 252x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, fuu, Pevya, Roger, jiljovský, Tomáš Přidal, shakespeares, Psavec, stravla, Radek.oslov.Šafárik, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí, miluju stromy. Dávám tip.

29.08.2009 16:21:00 | Pevya

Vůbec není špatná, jen dál, jen víc!

25.08.2009 10:40:00 | jiljovský

vidím strom...kdesi v poli...stojí tam sám...a přesto...září krásou a majestátem...proč asi?

24.08.2009 14:40:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí