Funebráci

Funebráci

Anotace: :o)

Vyjdi do hor
a zamávej orlovi.
Vpluj v oceán
a nechej se vést.
Naber silný vítr
a uciť novou vůni.
Se stádem mustangů
vítej nový den.
Pln víry
žij si svůj sen.

Byť nemáš nic.
Buď šťastný,
neb možná
je to víc.

A jestli to už máš?
Hned pozvi k tanci
svoje blízké
a trochu se snaž!


Prostě zahraj zvesela..

Pro ty tvoje..

Pro furt stejný funebráky..

Co to chtěj mít taky...
Autor T-Mac, 12.08.2009
Přečteno 418x
Tipy 17
Poslední tipující: stravla, Veselý Drak, Mbonita, hašlerka, Jarka, labuť, al-pacino, Hazentla, shakespeares, Tacca, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pomni, že do hrobu si stejně nevezmeme nic, dokázal jsi to malebně všem říct...

14.08.2009 00:14:00 | Veselý Drak

hezky jsem si zatačila

13.08.2009 20:37:00 | hašlerka

To je slovo do pranice ;)
Do hor mávat orlovi odjíždím příští týden..tak si vzpomenu na tuhle báseň.
Jinak ST.

13.08.2009 07:17:00 | Hazentla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí